Inbraakbeveiliging PDF Print E-mail

Inbraakbeveiliging
Veiligheid is van groot belang. Rustig slapen, zowel binnen als buiten de deur. Omdat u weet dat u, uw gezinsleden en uw materiele beveiligd zijn. Met de juiste inbraakbeveiliging is de kans op een inbraak zeer klein. Bovendien is kwalitatief goede beveiliging voordeliger dan u denkt. U houdt schade buiten de deur en mogelijk krijgt u korting op uw verzekeringspremie.

SecuService biedt als erkend VEB beveiligingsbedrijf een volledig naar uw wensen en eisen samengestelde inbraaksignaleringsysteem. Ter waarborging van de kwaliteit worden een aantal fasen doorlopen.

Offerte/Beveiligingsplan
Samen met u en eventueel derden (verzekeringsmaatschappij) wordt een beveiligingsplan voor het te beveiligen object opgesteld, gebaseerd op de vereiste normen en voorschriften. Wij leveren zowel bekabelde als draadloze gecertificerde systemen.

Installatie
Na akkoord wordt de installatie uitgevoerd zoals omschreven in het plan door onze betrouwbare en vakbekwame monteurs. Na de installatie wordt u uitgebreid geinstrueerd over het gebruik van het systeem, de werking van het bedieningspaneel en de organisatorische maatregelen.

Aansluiting alarmcentrale
Bij het ontstaan van een inbraakmelding wordt niet alleen een akoestisch en een optisch alarm geactiveerd, maar indien uw systeem is aangesloten op onze alarmcentrale wordt direct conform afspraak de juiste actie ondernomen. Deze actie houdt in dat de juiste contactpersonen, bewakingsdienst, politie of brandweer worden gewaarschuwd. Vanuit de alarmcentrale kan de werking van de aangesloten systemen worden gecontroleerd.

Onderhoud
Periodiek preventief onderhoud is van groot belang voor een goede blijvende werking van uw systeem. Met het afsluiten van een onderhoudscontract verzekerd u zich van een gedegen periodieke controle. Onze onderhoudsmonteur bezoekt jaarlijks het beveiligde object en doorloopt een uitgebreid inspectie- en controleprogramma om de werking van het systeem te testen en eventuele onstane gebreken te verhelpen.

  
 
Facebook
LinkedIn
YouTube
Volg ons